Gudbrandsdalen

J. TVEIT SMIE AS

Tveit Smie er en av Norges største smier, med lang farts tid og fokus på å bringe tradisjoner inn i fremtiden.

I samme lokale som smia har vi også butikken vår. Der får du kjøpt alle smijernsproduktene våre, samt et utvalg av kvalitetsprodukter fra andre leverandører.

I 2017 åpnet vi også et lite besøkssenter der vi viser frem bedriftens historie, du kan se smeden i aksjon og ta bilde i vår self-smi vegg.

Vi holder til på Hundorp i Sør-Fron, greit plassert ved Gudbrandsdalsvegen når du kjører gjennom Gudbrandsdalen. Kommer du nordfra ligger vi på venstre hånd, rett etter Sør-Fron kirke. Kommer du sørfra finner du oss på høyre side rett ovenfor kommunehuset – omtrent to km etter Dale-Gudbrands gård.

Dersom du ikke skulle befinne deg i Gudbrandsdalen har vi også forhandlere over det ganske land. 

Våre åpningstider er:

Mandag - Fredag: 09.00 - 16.30

Lørdag : 10.00 - 14.00

 

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Historikk:

Da landbruksmekaniker og verkstedeier John Tveit høsten 1962 ble bedt om å lage noen møbelbeslag for Krogenæs møbler, ante han neppe hva det ville føre med seg. Mindre enn et år senere var etterspørselen etter smijernsartiklene så stor at han hadde ansatt to personer til å ta seg av denne delen av virksomheten, og bedriften vokste raskt i årene som fulgte. I dag er Tveit smie en livskraftig bedrift  – hvor flere ansatte har fått Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste, samt Kongens Fortjenestemedalje i sølv. Det sier litt om yrkesstolthet og arbeidsglede!

John Tveits sønn, Jan, utdannet seg til verktøymaker og overtok som daglig leder i 1979. Siden 2004 er det Jans datter, Hege A. Tveit som leder bedriften.

Informasjon:

Adresse: Haugansgeilen 5

Postnummer/Sted: 2647 SØR-FRON

http://www.tveitsmie.no/

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

61 29 72 10

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.