Gudbrandsdalen

Bygge hytte i Gudbrandsdalen

I Midt-Gudbrandsdal finner du noen av Norges flotteste fjellområder. Velg mellom Kvitfjell, Gålå, Espedalen, Venabygdsfjellet, Skåbu, Fåvangfjellet, Ringebufjellet og Kvamsfjellet. Alle områdene har utallige aktivitetsmuligheter hele året, og milevis med noen av landets beste alpinbakker, langrennsløyper, tur- og sykkelstier.

Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet ligger i Ringebu kommune 932 m.o.h. ved riksvei 27, "Rondevegen", på fjellovergangen mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen. Venabygdsfjellet ligger i forgården til Rondane Nasjonalpark, og har spektakulære omgivelser.

Les mer

Kvamsfjellet/Rondablikk

Kvamsfjellet er et hytte- og seterområde i Nord-Fron kommune inntil Rondane nasjonalpark. Området kalles også for Rondablikk. Det er ankomst til området fra E6 fra Kvam i Gudbrandsdalen. «Peer Gynts setervei» går via Kvamsfjellet mellom Kvam og Vinstra.

Les mer

Espedalen

Fjelldestinasjonen Espedalen i Vestre Gausdal har fantastiske utgangspunkt for alle typer turer til alle årstider. Espedalen kalles ofte "Vår Vennlige Villmark" - og lever opp til navnet sitt med svært "bruksvennlige" fjell og en rik flora og fauna.

Les mer

Gålå/Fefor/Fagerhøy

Gålå ligger på et fjellplatå 930 meter over havet og er særlig kjent som vintersportssted, men også som et nydelig sted å trekke pusten på i sommerhalvåret.

Les mer

Kvitfjell

Kvitfjell ligger på vestsiden av Gudbrandsdalen, i fjellområdet som er kjent som Peer Gynts rike, ikke langt fra Skeikampen og Gålå.

Les mer

Skåbu

Skåbu Fjellgrend troner på en fjellkam 1000 moh. inn mot Jotunheimen, og er et helårs hyttested. Fjellområdet har 2000 kvm store utsiktstomter med stilrene hytter. Gå rett fra hyttene inn i køfrie langrennsløyper, tur- og sykkelstier. Området er også idéelt for randonée-ski. Se dronevideo fra hytteområdet under.

Les mer

Strøm til hytta

Gudbrandsdal Energi

Finansiere hytta

Gudbrandsdal Energi

Bredbånd til hytta

Eidsiva Bredbånd

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.