Gudbrandsdalen

Skåbu

Skåbu Fjellgrend troner på en fjellkam 1000 moh. inn mot Jotunheimen, og er et helårs hyttested. Fjellområdet har 2000 kvm store utsiktstomter med stilrene hytter. Gå rett fra hyttene inn i køfrie langrennsløyper, tur- og sykkelstier. Området er også idéelt for randonée-ski. Se dronevideo fra hytteområdet under.

Tomtene har utsikt både til fjell og vann. Skåbu Fjellgrend skåner naturen på tomtene, og hyttene føyer seg godt inn i fjellandskapet.

Les mer om tomteområdet her

Fra fjellet innenfor er det utsikt til fire nasjonalparker: Rondane, Reinheimen og Langsua. Sikkilsdalen ligger i nærområdet, og i sommerhalvåret kan du kjøre vakre Jotunheimvegen fra Skåbu via Valdresflya til Besseggen. Da er det også direkte veg fra Skåbu til Glitterheim og Sjoa.

Skåbu er et stille og fredelig sted på jord. Samtidig opplever du den tradisjonelle, norske kulturen. Steinaldermennesker jaktet elg her for 10000 år siden. Det vidgjetne ørretfisket dro på 1700-tallet de første turistene til fjells. Jakt- og fangst er viktig for folk her også i våre dager. Skåbu har status som turiststed med søndagsåpne butikker og spisesteder. Skåbu Tradisjonsbygg bygger hus- og hytter, som er tuftet på gammelt, norsk håndverk. Kontakt oss gjerne på tlf 92605101. Se mer på www.skabuhus.no 

Strøm til hytta

Gudbrandsdal Energi

Finansiere hytta

Gudbrandsdal Energi

Bredbånd til hytta

Eidsiva Bredbånd

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.