Gudbrandsdalen

onsdag, 10 mai 2017 20:04

Innmelding i Midt-Gudbrandsdal Næringsforening

Her får du informasjon om hvorfor det lønner seg å være medlem i MGNF, og hvordan du melder deg inn. 

INNMELDING 

Du melder deg enkelt og raskt inn i MGNF ved å fylle ut medlemsavtalen som du finner her. Ta kontakt med Birgitte på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mob 47622653 om du har noen spørsmål. 


OM OSS 

Midt-Gudbrandsdal Næringsforening (MGNF) er en interesseorganisasjon og "paraplyorganisasjon" for alle næringsdrivende i alle bransjer i Midt-Gudbrandsdalen
. Foreninga har jobbet for næringslivets interesser i regionen siden etableringen i 2004. Dette er et inkluderende fellesskap av og for samfunnsengasjerte verdiskapere som ønsker positiv vekst og utvikling i Gudbrandsdalen. Styret i 2020 består av Per Henry Vassdokken (styreleder), Morten Randen (nestleder), Ole Jakob Grauphaugen, Jostein Tromsnes, Hege A. Tveit og Janne Kolås. Daglig leder er Birgitte Bay.  

MGNF er den eneste regionale interesseorganisasjonen som er næringslivets felles talerør overfor lokale og regionale politikere.
Styreleder er eksempelvis næringslivets representant i Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal. Vi samarbeider blant annet med Karriere Oppland, Visit Lillehammer, Skåppå Kunnskapspark og de lokale markedsforeningene. Formålet til MGNF er å skape et møte- og samarbeidsforum for å bedre vilkår og vekstmuligheter for næringslivet i regionen. Foreningen skal ha en pådriverrolle i å sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her. Foreningen skal være partipolitisk nøytral (MGNFs vedtekter, revidert 30.03.2020 - her finner du vedtektene i sin helhet). 

Næringspolitikk, nettverksbygging, erfaringsutveksling og kompetanseheving er viktige stikkord som beskriver hva vi jobber med på vegne av våre medlemmer. I dag er om lag 140 små og store virksomheter i regionen medlemmer i MGNF. Du finner en liste over alle medlemmene her. Medlemsvekst det siste året tyder på at mange ser viktigheten av å være en del av noe større enn seg selv, for å stå sterkere der man ofte blir for liten som enkeltbedrift. Som medlem vet du at du har oss i ryggen, og at vi jobber hver dag for å styrke næringslivets interesser i Midt-Gudbrandsdalen som bo- og arbeidsregion. Hold deg oppdatert ved å følge oss på sosiale medier: Midt-Gudbrandsdal Næringsforening på facebook, og instagram-kontoen @mingudbrandsdal. 

MEDLEMSGODER

Som medlem har du tatt et viktig og solidarisk valg om å støtte opp om fellesskapet og støtte arbeid for å fremme utvikling i regionen. I tillegg får du følgende goder selv: 

  • Synlighet: Oppføring på mingudbrandsdal.no, som er en søkemotoroptimalisert nettside med felles oversikt over varer og tjenester som tilbys i regionen, både til heltids- og deltidsinnbyggere
  • Påvirkningsmulighet: stemmerett på årsmøtet - hvilke saker vi skal jobbe med for fellesskapet? 
  • Oppdateringer: Relevante nyhetsoppdateringer på mail
  • Nettverk og kunnskap: Tilgang til lukka medlemsnettverk på facebook, invitasjoner og rabatter på ulike sosiale og faglige arenaer som frokostmøter, kurs m.m. 
  • Sparringspartner: Trenger du å sparre med noen som har bred kjennskap til lokalt næringsliv, byråkrati og/eller strategi og forretningsutvikling i regionen? Vi er her for deg! 

MEDLEMSKONTINGENT

Etter vedtektene blir årskontingenten fastsatt gjennom kontingentklasser etter antall årsverk i virksomheten. På årsmøte ble det vedtatt følgende satser for årskontingent:

  • Kontingentklasse 1 (1 årsverk) kr 1.500,-
  • Kontingentklasse 2 (2 – 5 årsverk) kr 2.800,-
  • Kontingentklasse 3 (6 – 20 årsverk) kr 5.500,-
  • Kontingentklasse 4 (21 - 50 årsverk) kr 10.500,-
  • Kontingentklasse 5 (Mer enn 50 årsverk) Etter avtale

 

VELKOMMEN! 

Vi gleder oss til å høre fra deg og bli bedre kjent! 

Hilsen Birgitte 
 

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.