Gudbrandsdalen

onsdag, 31 januar 2018 12:32

|||

Google kurs for alle!

3 separate kveldskurs arrangeres i Ringebu, Sør-Fron og Vinstra. En oppføring i maps er viktig for lokal synlighet på nettet.

Datoene er: 13 mars (Vinstra), 14 mars (Sør-Fron) og 15 mars (Ringebu). Kurset koster 300,- per person og varer fra 18:30 - 21:00.

 

Prosjektet Gudbrandsdalsvegen setter i gang praktisk retta kurs når det gjelder Google registrering. En oppføring i Maps er viktig for lokal synlighet på nettet.

Ved søk på smarttelefoner vil telefonens innebygde GPS, som oppdager nøyaktig posisjon, påvirke søkeresultatet og prioritere bedrifter i nærheten. Dette vil være spesielt aktuelt for restauranter, butikker o.l.

Oppføringen i Google Maps gir kundene riktig informasjon til riktig tid – enten de trenger veibeskrivelser til bedriften din, åpningstider eller et telefonnummer de kan klikke på for å ringe deg.

Formålet med kurset er å få din bedrift registrert i Google Maps, og du får en innføring i hvordan du skal vedlikeholde og oppdatere oppføringen selv.

 

TA MED PC ELLER NETTBRETT

Kurset er i samarbeid med Dialecta. Stian Næprud og Andreas Halsa er kursledere.

Påmelding innen 26. februar til:

Vigdis Holmestad, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.