Gudbrandsdalen

Ahsco Entreprenør AS

Entreprenørfirma!

Basen til firmaet ligger på Moen-gård på Vinstra i Gudbrandsdalen. Vi tar på oss både store og små oppdrag for private så vel som for næringsdrivende og det offentlige. Vi er i dag omkring 35 ansatte med arbeidsområde over Gudbrandsdalen og Østlandet.

Maskiner:

Gravemaskin, Hjullaster, Dumper, Høvler, Valser, Lastebil, Tilhenger, Veimaskin, Traktor

 

Historie

Ahsco Entreprenør AS er resultatet av enmannsforetaket Arne Helge Stø som startet for seg selv først på 80 tallet med lastebil og traktorgraver, Han jobbet for det meste innenfor østlandet med diverse mindre arbeider. Selskapet har gjennom årenes løp vokst til det det er i dag med rundt 35 ansatte.

Arne Helge er daglig leder i firmaet som ble omgjort til aksjeselskap i 1994. Det meste av oppdragene er veibygging, vann og avløpsanlegg samt små og store tomte-prosjekter. Entreprenørfirmaet Arne Helge Stø ble startet som personlig selskap allerede i 1980 og er idag betydelig leverandør av entreprenørtjenester av høy kvalitet.

Våre oppdragsgivere er stat og kommune samt private utbyggere.

Informasjon:

Adresse: Moen gård

Postnummer/Sted: 2640 VINSTRA

http://www.ahsco.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

90 95 77 20

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.