Gudbrandsdalen
Merket under :

Gudbrandsdal Energi AS

Gudbrandsdal Energi er en landsdekkende kraftleverandør som historisk sett har vært blant de aller billigste på pris. Selskapet har blitt kåret til å ha de mest tilfredse strømkundene, i Norsk Kundebarometer sine undersøkelser de siste 7 år. Fra å være en liten strømleverandør i det norske strømmarkedet har selskapet i løpet av de siste årene hatt en betydelig økning i antall nye kunder og har for lengst passert 100.000 strømkunder på landsbasis.

Selskapet er nå blant de største strømselskapene i Norge med sine drøyt 100.000 strømkunder spredt over det ganske land.

Gudbrandsdal Energi ligger helt i toppsjiktet på å ha landets mest fornøyde strømkunder, og har de siste syv årene toppet kåringen til Norsk Kundebarometer.

Selskapet forestår i tillegg nettvirksomhet innen eget forsyningsområde i Gudbrandsdalen på strekningen fra Lillehammer til Otta, et område på størrelse med 1,5 ganger Vestfold Fylke.

Selskapet har produksjonsanlegg på Ringebu og på Tretten (Moksa og Vinkelfallet).

Gudbrandsdal Energi AS ble etablert i 1916 og eies av kommunene Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu og Øyer.

Hovedkontoret til Gudbrandsdal Energi er lokalisert på Vinstra i Gudbrandsdalen.

Gudbrandsdal Energi på Facebook

Gudbrandsdal Energi på Google+

Informasjon:

Adresse: Strandgata 39

Postnummer/Sted: 2640 VINSTRA

https://www.ge.no/

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

61 29 47 00

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.