Gudbrandsdalen
Merket under :

HAGEN CARAVAN AS

Selger Campingvogner fra Adria og Kabe, men også bobiler fra disse merkene!

 

Vi har et godt utvalg i caravanutstyr og deler til alle merker. Fortelt, markiser og utstyr til disse. Vi skaffer det meste!

 

Hagen Caravan AS er lokalisert midt i Gudbrandsdalen hvor vi i dag driver med salg av campingvogner, bobiler, hengere og det som har naturlig tilknytning til dette.

Caravansenteret i Gudbrandsdalen

I over 22 år har Hagen Caravan AS vært etablert innenfor caravanbransjen med et klart hovedfokus på god service og kvalitet. Vi har lang erfaring innenfor bransjen som gjør at vi kan tilby god oppfølging i ettertid, kvalitetssikkert utstyr, gode råd og ypperlig service. Vi er i dag 4 ansatte med hver våre fokusområder for å imøtekomme deres behov best mulig.

Hvorfor velge oss? 

Vi ønsker at våre kunder skal føle en trygghet og imøtekommenhet når de handler hos oss. Vi har et genuint fokus på å møte og tilfredsstille kunders behov på best mulig måte. Vi forhandler kvalitet fra merkene Adria og Kabe. 

 

"Å gjøre en god handel dreier seg ikke bare om å få drømmevogna til lavest mulig pris. Det teller selvfølgelig det også, men minst like viktig er det å vite at du får skikkelig oppfølging og god service også etter handelen."

Informasjon:

Adresse: Gudbrandsdalsveien 1987

Postnummer/Sted: 2630 RINGEBU

http://www.hagen-caravan.no/

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

61 28 18 20

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.