Gudbrandsdalen

Hagen Caravan AS

Caravansenteret i Gudbrandsdalen

Hagen Caravan AS er lokalisert i landsbyen Ringebu v/E6 hvor vi driver med salg av campingvogner, bobiler, hengere og det som har naturlig tilknytning til dette. Vi har også et verksted med to mekanikere som er spesialister på reparasjoner av campingvogner og kan tilby de fleste tjenester knyttet til dette.
Etter avtale utfører vi også serviceoppdrag ute hos kunden.  

 

 

I over 23 år har Hagen Caravan AS vært etablert innenfor caravanbransjen med et klart hovedfokus på god service og kvalitet. Vi har lang erfaring innenfor bransjen som gjør at vi kan tilby god oppfølging i ettertid, kvalitetssikkert utstyr, gode råd og ypperlig service. Vi har også en flott utstyrsbutikk hvor vi selger det meste av rekvisita og campingutstyr fra leverandørene Max Fritid og Kama Fritid.


Vi er i dag 4 ansatte med hver våre fokusområder for å imøtekomme deres behov best mulig.

 

Hvorfor velge oss?

Vi ønsker at våre kunder skal føle en trygghet og imøtekommenhet når de handler hos oss. Vi har et genuint fokus på å møte og tilfredsstille kunders behov på best mulig måte. Vi forhandler kvalitet fra merkene Adria og Kabe.

Vi liker å tenke at det "å gjøre en god handel ikke bare handler om å få drømmevogna til billigst mulig pris, selv om det også teller veldig mye. Men minst like viktig er det vel å få skikkelig oppfølging og god service også etter selve handelen."

 

Så med det ønsker vi deg hjertelig velkommen til oss!

Informasjon:

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 1985/1987

Postnummer/Sted: 2630 Ringebu

www.hagen-caravan.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

61281820

Min Gudbrandsdal for deg!

Her kan du søke og finne lokale butikker, lokal mat, håndverkere og andre tjenester i Gudbrandsdalen.